In de week van 23 juli zijn de nieuwe comfortwoningen in het project de Werf opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De bouw van de comfortwoningen is sneller gegaan dan gepland. Daardoor zijn de woningen al voor de bouwvakantie opgeleverd. Inmiddels zijn veel van de toekomstige bewoners al druk in de weer om hun gloednieuwe, levensloopgeschikte woning gereed te maken voor bewoning.

De comfortwoningen zijn ideaal voor mensen die slecht ter been zijn, of die aangewezen zijn op een rollator of een rolstoel. De woningen beschikken namelijk over een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De voor- en achtertuin zorgen ervoor dat de comfortwoning aanvoelt als een reguliere eengezinswoning, maar dan met de voordelen van een appartement. De nieuwe woningen combineren het beste van twee werelden.

Er was veel animo voor de nieuwbouwwoningen in Ter Aar. Daardoor moest Woondiensten Aarwoude helaas ook veel woningzoekenden teleurstellen. Omdat Woondiensten Aarwoude ook voor deze mensen wil zorgen voor een passende woning is de corporatie continu op zoek naar locaties waar meer comfortwoningen gebouwd kunnen worden.

 

Mevrouw C. de Blanken krijgt de sleutel van haar nieuwe woning.