Huizen die niet worden onderhouden gaan achteruit. Vandaar dat Woondiensten Aarwoude veel aandacht besteedt aan het onderhoud van haar woningen. Niet alleen aan de buitenkant, ook van binnen valt er heel wat aan een huis te doen. Een deel van dat onderhoud komt voor rekening van de huurder en een deel voor de verhuurder. In de wet is geregeld wie waarvoor verantwoordelijk is.

Wat houdt het Onderhouds ABC in?
In de nieuwe huurwet van 1 augustus 2003 is een lijst van “kleine herstellingen” opgenomen die voor rekening van de huurder komen. Bij Woondiensten Aarwoude zijn deze kleine herstellingen beschreven in ‘het Onderhouds ABC’. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het vastzetten van een loszittende wastafel of het ontstoppen van een wastafel. Voor veel mensen is het verrichten van dat soort kleine herstellingen een probleem.  Daarvoor is er nu het serviceabonnement van Woondiensten Aarwoude.  Voor een paar euro per maand bent u van al deze problemen verlost, omdat Woondiensten Aarwoude ze voor u opknapt.

Voor € 4,25 per maand extra onderhoud
Voor € 4,25 per maand neemt Woondiensten Aarwoude het merendeel van de kleine herstellingen over die normaal gesproken voor rekening van de huurder komen. Daar zijn alle kosten bij inbegrepen: voorrijkosten, uurloon en materialen. Reparaties aan voorzieningen die door de zittende huurder zelf zijn aangebracht vallen niet onder het serviceabonnement.

Wilt u zich aanmelden voor het Serviceabonnement?
Als u zich aanmeldt blijft u minimaal één jaar lid. Na het eerste jaar kunt u op elk moment opzeggen. Wel geldt een opzegtermijn van een volle kalendermaand. Aanmelden gaat heel eenvoudig. U kunt daarvoor gebruik maken van het speciale aanmeldingsformulier. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen of ophalen op ons kantoor. U kunt meteen gebruik maken van het Serviceabonnement, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Algemene Voorwaarden Serviceabonnement
Voor de algemene voorwaarden Serviceabonnement klik hier.