U wilt de huurovereenkomst van uw woning beëindigen. Hier leest u de belangrijkste informatie en vindt u het opzegformulier.

Opzegtermijn

Huurwoningen kunnen iedere dag van de maand opgezegd worden. De opzegtermijn is 1 maand. Valt de opzegdatum in het weekend of op een feestdag, dan gaat de opzegdatum naar de eerstvolgende werkdag.

Opzeggen

De overeenkomst moet altijd schriftelijk worden opgezegd bij Woondiensten Aarwoude. We weten graag ruim van tevoren wanneer een woning leeg komt, zodat we de woning weer snel aan een woningzoekende kunnen toewijzen. U mag dus ook langer dan 1 maand van te voren opzeggen.  Voor het opzeggen van de huur kunt u gebruiken maken van het opzegformulier. Klik hier om het opzegformulier te downloaden. Dit formulier kan per e-mail (info@woondienstenaarwoude.nl) of post opgestuurd worden, maar ook  afgegeven worden aan de balie van ons kantoor (Elzenlaan 1, Woubrugge). Vergeet het formulier niet te ondertekenen.

Als u meer informatie wilt over het opzeggen van uw huurwoning, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hier.

U heeft opgezegd; waar moet u rekening mee houden?

U gaat uw woning verlaten. Dit betekent dat wij van u verwachten dat u uw woning in goede staat aan ons oplevert. Klik hier om in de folder te lezen wat we daarmee bedoelen.