Vijf sociale huurwoningen Project De zevensprong (Nieuwkoop) Wie voor de Zevensprong kiest, kiest voor het uitgesproken Nieuwkoopse karakter van de landelijke omgeving met prachtige boerderijen en veel water. De sfeer van vrijheid en ruimte, van groen en water, is overal in het project voelbaar. Het schitterende natuurgebied Ruygeborg, het uitgestrekte polderlandschap, het ligt allemaal binnen handbereik. En niet te vergeten de Nieuwkoopse Plassen, waar u heerlijk kunt recreëren. Het groene karakter van Nieuwkoop wordt doorgezet in de Zevensprong. De woningen hebben een heerlijke tuin zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. In het midden van de wijk bevindt zich een eiland met openbare parkeerplaatsen en groen.

De zevensprong

5 eengezinswoningen worden door Woondiensten Aarwoude in de sociale huur aangeboden. Het prijsniveau van deze woningen ligt rond de   € 710,- per maand. Wilt u meer weten over het project ? Ga dan voor meer informatie over de woningen naar www.zevensprongnieuwkoop.net of neem contact met ons op, telefoonnummer 0172 50 35 55.

Algemene uitgangspunten bij de toewijzing

De vijf woningen worden in de volgende volgorde toegewezen:

Categorie 1.   Huurders van Woondiensten Aarwoude die een sociale huurwoning achterlaten. De huurder met de langste huurperiode van zijn/haar huidige woning heeft als eerste de keuze. (Inschrijving bij Woningnet Holland Rijnland is verplicht)

Categorie 2.   Huurders van Woningstichting Nieuwkoop die een sociale huurwoning achterlaten. De huurder met de langste huurperiode van zijn/haar huidige woning heeft als eerste de keuze. (Inschrijving bij Woningnet Holland Rijnland is verplicht)

Categorie 3. Ingeschreven woningzoekenden bij Woningnet Holland Rijnland (conform gebruikelijke toewijzingscriteria). Om in aanmerking te komen voor deze woningen gelden de onderstaande inkomenseisen.

situatie zevensprong

 

Huishoudsamenstelling Verzamelinkomen* p/j
Minimaal Maximaal
Eenpersoonshuishouden € 22.100 € 35.739
Meerpersoonshuishouden (2 pers.) onder de AOW leeftijd € 30.000 € 35.739
Meerpersoonshuishouden (2 pers.) boven de AOW leeftijd € 30.050 € 35.739
Meerpersoonshuishouden (3 pers. of meer) onder de AOW leeftijd € 30.000 € 35.739
Meerpersoonshuishouden (3 pers. of meer) boven de AOW leeftijd € 30.050 € 35.739
* Voor meer informatie over het verzamelinkomen kunt u terecht bij de Belastingdienst.

De vijf woningen worden vanaf 5 januari 2016 geadverteerd! Staat u nog niet ingeschreven bij Woningnet Holland Rijnland!, ga dan snel naar www.woningnethollandrijnland.nl/inschrijven.