artist impression van het plangebied.

Inleiding
Op donderdag 15 mei 2008 is de start van de verkoop van 24 woningen voor starters geweest. Onder grote belangstelling werden de woningen gepresenteerd middels een mooie brochure en grote informatieborden. De bijeenkomst werd gehouden in de “Oude School” in Ter Aar.
Op 16 juni 2008 is de officiële eerste paal geslagen door wethouder Jonker. Onder belangstelling van genodigden, buurtbewoners en kandidaat kopers ging de 1e paal de grond in.

Officieel geopend
Inmiddels zijn alle starterswoningen opgeleverd en wordt de laatste hand gelegd aan het woonrijp maken van het totale plangebied. Het Aarpark is door wethouder Jonker op feestelijke wijze officieel geopend op 2 maart 2010. Bij de opening waren een groot aantal van de 42 bewoners van de starterswoningen en de 8 seniorenwoningen aanwezig.

De woningen
Het totale plan betreft 42 starterswoningen en acht ruime seniorenwoningen. Woondiensten Aarwoude heeft samen met bouwbedrijf Vink en Veenman de bouw en ontwikkeling van de 42 starterswoningen voor haar rekening genomen. Van de 42 woningen zijn er 24 verkocht  en zijn 18 woningen in de sociale verhuur gekomen.