hero

Energiebespaarbon voor inwoners uit Nieuwkoop

Inwoners van de gemeente Nieuwkoop kunnen tot 70 euro ontvangen bij het treffen van kleine energiebesparende maatregelen.

Eind december heeft u van de gemeente Nieuwkoop de Energiebespaarbon ontvangen. Met de Energiebespaarbon kunt u nu gratis, ter waarde van 70 euro, eenvoudige energiebesparende producten kopen of online bestellen. Kleine maatregelen zoals led-verlichting en tochtstrips hebben vaak al effect op uw energieverbruik. Energie besparen is goed voor het klimaat en uw portemonnee. Met deze actie bespaart u op een makkelijke manier energie.

Hoe werkt het?
U kunt de energiebesparende producten zelf kopen en de kosten terugvragen. Of u bestelt de producten online in de webshop van Duurzaam Bouwloket. U vindt beide mogelijkheden terug op www.duurzaambouwloket.nl/rrew-nieuwkoop.

Via Duurzaam Bouwloket
De gemeente werkt voor deze actie samen met Duurzaam Bouwloket. Op www.duurzaambouwloket.nl/rrew-nieuwkoop staan de voorwaarden van de actie, zoals om welke energiebesparende producten het gaat. Check dit als u zelf energiebesparende producten koopt. Ook geldt op = op.

Duurzaam Bouwloket helpt u als u vragen heeft over de energiebesparende producten of de actie. Het telefoonnummer van Duurzaam Bouwloket is 072 743 39 56.