hero

Informatiebijeenkomst nieuwbouw in Hoogmade

Op dinsdag 25 februari was er een informatiebijeenkomst voor huurders van Woondiensten Aarwoude in Hoogmade. Huurders waren uitgenodigd in De Stal om zich te laten informeren over de nieuwbouw die Woondiensten Aarwoude realiseert nabij de Brede School in het dorp.

Inloopbijeenkomst Hoogmade

Woondiensten Aarwoude realiseert 10 sociale huurwoningen in Hoogmade. Deze woningen zijn allemaal levensloopbestendig. Dat wil zeggen dat zowel de slaapkamer als de badkamer op de begane grond zijn. Ook zijn de woningen drempelloos. De woningen worden waarschijnlijk in juli 2020 opgeleverd. 

Tijdens de informatiebijeenkomst konden huurders binnenlopen voor meer informatie. Er waren borden met de plattegrond van de woningen, de situatietekening en er was informatie over techniek in de woning. Geinteresseerde huurders konden vragen stellen aan medewerkers van Woondiensten Aarwoude en er waren inschrijfformulieren beschikbaar. Huurders van Woondiensten Aarwoude in Hoogmade krijgen voorrang op de toewijzing van de woningen. 

Heeft u vragen over dit project? Arie de Jong en Petra de Rijk beantwoorden ze graag! Zij zijn te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur via (0172) 50 35 55.