hero

Nieuwe medewerkers

Jins (links op de foto) werkt vanaf december 2021 bij ons als business controller. Nog niet zo heel lang dus maar hij past prima bij het team, ondanks dat we elkaar niet veel hebben gezien i.v.m. thuiswerken. Grote kans dat u Jins niet gesproken heeft, omdat hij vooral achter de schermen actief is. Maak kennis met Jins, hij stelt zich graag aan u voor.

“We hebben een bijzondere tijd achter de rug en middenin die bijzondere tijd kwam ik bij Woondiensten Aarwoude. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en deze functie kwam op mijn pad. Ik had geen ervaring met het werken bij een woningcorporatie dus dat was een spannende stap, mede ook door de tijd waar we in zaten; midden in corona en een lockdown. Ik ben er voor gegaan en ik kan niet anders zeggen dan dat ik in een hele fijne organisatie terecht ben gekomen.

Wie ben ik?

Mijn dag start ik met water en dit drink ik de hele dag door. Heerlijk!

In mijn vorige baan was ik assistent controller en nu mag ik de functie van business controller bekleden. Een mooie stap in mijn carrière bij een prachtige organisatie. Ik kan mezelf zijn. Ik leer heel veel over processen binnen de organisatie en het contact met de huurders. Dat is toch waar je het voor doet. Zorgen dat alles op rolletjes loopt zodat wij op een rustige manier, met inlevingsvermogen en onze gedrevenheid passende huisvesting kunnen verzorgen voor mensen met een laag inkomen.

Uit en thuis

Wij zorgen dag in dag uit voor passende huisvesting en samen met verschillende partijen zorgen wij er voor dat onze huurders prettig bij ons kunnen wonen. Een fijne plek om te wonen en leven is voor iedereen belangrijk. Dat ervaar ik zelf ook in mijn eigen huis maar ook op de honkbalclub. Ik speel al 17 jaar honkbal, dit is echt mijn passie en een beetje mijn tweede thuis. Die homerun slaan is gaaf en om zo blessurevrij mogelijk te honkballen ga ik ook geregeld naar de sportschool. Ik drink veel water, maar ik ga ook graag naar de kroeg met mijn vrienden om te genieten tijdens een avond uit.

De organisatie

De sfeer op kantoor is – ondanks dat niet iedereen er altijd kon zijn – super goed.

Onze organisatie is open, het is er leuk en de sfeer is er goed. We zijn natuurlijk niet (veel) op kantoor geweest en zelfs toen voelde ik de warmte van de organisatie. Het is mensgericht. En dat kan natuurlijk ook bijna niet anders in een organisatie die werkt vanuit een maatschappelijke invalshoek. Met mijn werk hoop ik interne en externe processen en contacten onder de loep te nemen en te kijken hoe deze slimmer, beter of anders kunnen. Op deze manier wil ik bijdragen aan het feit dat onze huurders blij zijn met hun woning maar ook met de diensten die wij verlenen. Dat ze zich gehoord voelen en de processen soepel verlopen. En dit doen we met elkaar, met heel Woondiensten Aarwoude.”

-


Als het om de financiën gaat is Jeroen onze rots in de branding

Jeroen (rechts op de foto) is onze financiële man. Excel kent geen geheimen voor hem en hij kan zich uren verliezen met verzamelde data in Excel. Met een achtergrond in de woningcorporaties was instappen in onze organisatie appeltje eitje. Toch verbaasde Jeroen zich. Hij vertelt graag waarover en stelt zich graag aan u voor.

“Werken bij een woningcorporatie was mij niet vreemd. Bij mijn vorige baan heb ik de jaarrekening van diverse woningcorporaties gecontroleerd. Er komen veel dingen bij kijken en dat vond ik erg interessant. De mensen die er werkten waren altijd heel vriendelijk en de sfeer was gemoedelijk. Toch was (en ben) ik aangenaam verrast door de manier hoe ik ontvangen ben toen ik bij Woondiensten Aarwoude kwam werken. Ik voel me erg thuis, ook tussen de (foute) Hollandse hits en Hollandse rap (ik ken alle teksten uit mijn hoofd)!

Je ergens thuis voelen en een fijne plek hebben om te wonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Onze huurders zijn daar een voorbeeld van. Zij hebben niet zomaar een fijne plek om te wonen en ik vind het fijn om bij een organisatie te werken die – met partners – zorgt voor een passende woning. Je hebt in deze organisatie het gevoel dat jouw bijdrage er toe doet, welke functie je ook hebt.

Ik kan me uren vermaken met een bak aan data in Excel

Nooit uitgeleerd

In mijn vorige functies kon ik altijd terugvallen op de experts en nu moet ik het voor elkaar zien te krijgen om zelf die expert te worden waar iedereen terecht kan. Dat doe ik door de Master Controlling te volgen, aansluitend op de bachelor Accountancy.

Woondiensten Aarwoude is een ‘lerende organisatie’, die wel al volwassen is. Dat is voor mij nieuw en daar wil ik graag beter in worden. Evenals samenwerken. Voorheen werkte ik elke week met andere mensen, hier ben je iedere week met dezelfde mensen en dat is toch anders. Gelukkig maak ik me niet zo snel druk, dus al doende leer ik. 

Ik hoop de organisatie verder te helpen door mijn Excel-vaardigheden in te zetten in verschillende analyses. De input van en samenwerking met mijn collega’s is belangrijk om ook de juiste informatie achter de cijfers te verkrijgen. Hopelijk kunnen we dat samen voor elkaar gaan boksen!

De organisatie

Mensen moeten weten dat ik van (foute) Hollandse hits en Hollandse rap houd. 

Onze organisatie heeft een gezellige sfeer, we kunnen wel een dolletje met elkaar maken! Ons team is niet heel groot dus ik ben er trots op dat er zo’n goede sfeer hangt. Iedereen is in voor een praatje, is geïnteresseerd en bereid om te helpen. Bovenal is iedereen bereid het beste te doen voor de organisatie en voor de huurders. We zijn met alle medewerkers écht een team!”