hero

Nieuwe directeur-bestuurder benoemd!

Met ingang van 15 juli 2023 wordt de heer Erik van der Velde benoemd als directeur-bestuurder van Woondiensten Aarwoude.

De heer Van der Velde heeft een ruime ervaring in directieposities in de volkshuisvesting, zorg en consultancy. Door zijn brede achtergrond is hij in staat om de relevante maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en uitdagingen te vertalen naar nieuwe inzichten en haalbare doelen.
Verder woont de heer Van der Velde in het Groene Hart waardoor hij ook kennis heeft van het werkgebied en op de hoogte is van de opgaven die hier liggen.

De Raad van Commissarissen heeft alle vertrouwen dat met deze aanstelling de ingezette koers van Woondiensten Aarwoude verder uitgebouwd en bestendigd wordt.

De kennismaking gaat van start
De komende tijd gaat Erik van der Velde graag met u in gesprek. Daarvoor worden kennismakingsgesprekken ingepland. Vindt u dat te lang duren? Neem dan contact op met Anne-Marie van der Bie (bestuurssecretaris) om vast een afspraak te maken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0172) 50 35 55 of avanderbie@woondienstenaarwoude.nl.

Vertrek Dick Mol als interim-bestuurder
Met de komst van Erik van der Velde nemen wij afscheid van interim-bestuuder Dick Mol. 
Wij zijn hem zeer erkentelijk voor alle mooie stappen die hij met Woondiensten Aarwoude gezet heeft en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

 Portret Erik van de Velde

Erik van der Velde