hero

Nieuwsbrief 29

-

 
De komende tijd gaat Woondiensten Aarwoude op pad met de buurtbus. Samen met de gemeente en de politie bezoeken wij verschillende buurten binnen de gemeente Kaag & Braassem. Onder het kopje mijn wijk vindt u meer informatie over de buurtbus.
U bent van harte welkom om een kopje koffie te drinken. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor vragen, opmerkingen, suggesties of een gewoon sociaal praatje. Zie onderstaande tabel voor de exacte locaties en tijdstippen.
 

Ontmoet de nieuwe medewerkwers van Woondiensten Aarwoude

Nieuwe medewerker

Wij gaan onze nieuwste medewerkers de aankomende tijd voorstellen in onze nieuwsbrief. Rens en Ildikó hebben zich al voorgesteld. Nu is het tijd voor Bjorn, eerst onze stagiair, nu als werkstudent bij ons als beleidsmedewerker.
 
Bjorn is een gemotiveerde en creatieve aanpakker die voor onze huurders altijd een oplossing weet te creëren. Leest u mee om Bjorn wat beter te leren kennen? Maak kennis met Bjorn Lees verder...
 
 

Jaarlijkse huuraanpassing

Woondiensten Aarwoude past jaarlijks haar huurprijzen aan. De huurprijzen zijn tot stand gekomen naar aanleiding van richtlijnen vanuit de overheid en in goed overleg met de huurdersorganisatie Stichting Bewonersbelangen Aarwoude. De huuraanpassing kan per situatie verschillen. In de brief die u onlangs heeft ontvangen staat duidelijk vermeld wat dit voor u betekent. 

Heeft u vragen over de huuraanpassing? Neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch (0172 50 35 55) of per e-mail contact opnemen (info@woondienstenaarwoude.nl). Wij beantwoorden uw vragen snel.
 

Introductie huurdersportaal

Opvragen persoonsgegevens

De afgelopen tijd heeft Woondiensten Aarwoude hard gewerkt aan een huurdersportaal. Hiermee wordt het vele malen eenvoudiger voor u als huurder om bijvoorbeeld klantgegevevens of een huurspecificatie op te vragen. Daarnaast kunt u via dit huurdersportaal ook eenvoudig een reparatieverzoek indienen en tegelijkertijd ook de status hiervan volgen. U bent dan niet afhankelijk van onze openingstijden. Het portaal is 24/7 voor u bereikbaar!

Voor de uitvoering van dit huurdersportaal is het van belang dat er van alle huurders de juiste persoonsgegevens bekend zijn. Wij gaan controleren of de gegevens die wij hebben kloppen. U ontvangt binnenkort meer informatie over de aanlevering van uw persoonsgegevens.